IJslanders: Er is zóveel te vertellen over dit bijzondere ras, maar er is al erg veel informatie over op het web te vinden. Daarom geven wij dat hier niet meer. Onder menubalkje extra's en vragen & tips vindt je evt. nog wel relevante onderwerpen. En hieronder verwijzen we naar enkele links.
Irene met Ljúfur tijdens Horses On Ice, 2006

Algemeen:Kijk en luister hier voor een mooi nummer van Apocalyptica! Als je rechtsonder klikt kom je op You Tube en kun je direct kiezen uit nog andere filmpjes en clips van hun. Luister vooral eens naar het meeslepende nummer Farewell.


Kijk en luister hier naar een clip(Jóga) van Björk! Hierin laat ze zien dat ze IJsland in haar hart heeft. Als je rechtsonder klikt kom je op You Tube en kun je in het menu veel meer mooie filmpjes en muziek kiezen. Kijk ook eens naar een andere clip, zoals Hunter en All is full of love.

En hiermee is de liefde voor paarden bij Irene opgewekt, al in ongeveer 1967...en die muziek!!! Het singeltje l'Oiseau kreeg Irene uit Parijs voor haar 7e verjaardag en heeft ze nog steeds! Belle et Sébastien was destijds een TV-serie.

Hier een link naar het lied(geheel en met goed geluid) en de tekst.

  • sebastien