"Noodweer"

BACH Bloesem Therapie voor uw Dier!

Bach Bloesem Remedies kunnen uw dier helpen.

Waarschijnlijk weet u het wel: dieren hebben, net als mensen, ˇˇk gevoel en emoties.
Ze hebben, net als wij, ook allemaal een eigen karakter.
Zij kunnen daarom uit balans raken door allerlei oorzaken, zoals bijvoorbeeld:

*Onzekerheid

*Eenzaamheid

*Angsten, pijn

*Verveling

*Jaloezie

*Trauma, schrik, spanning

*Gemis/verlies van jong, baasje of maatje

*Verandering, zoals verhuizing enz. enz.

De onbalans kan zich uiten in bepaald (ongewenst) gedrag of veranderingen in gedrag en/of lichamelijke klachten.
Om uw dier te helpen (weer) in balans te komen en te blijven zijn er Bachbloesem-remedies.
Er zijn 38 verschillende remedies, allen met een specifieke werking. Deze Bachdruppels werken subtiel en geheel veilig in op de gemoedstoestand van (de mens en) het dier.
Hier kunnen prachtige resultaten mee worden geboekt, en de therapie is toepasbaar op zowel (alle) mensen als op (in principe alle) dieren.
Ook kunnen de bloesems preventief worden ingezet, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een verandering in het leven (zoals een verhuizing, afscheid) of vˇˇr of na een medische behandeling.
De Bach Rescue Remedie is een inmiddels redelijk bekende, kant en klare mix van bloesems, die kan worden ingezet bij stress en schrik zoals bij een ongeval, vechtpartij, vuurwerk, examenvrees bij mensen, enz.
De remedies worden opgelost in bronwater, ik gebruik daarvoor echt IJslands bronwater.

De Bach Bloesem Therapeut kan de juiste Bachbloesem-remedie (s) uitzoeken voor uw dier en evt. ook voor uzelf. Daar zijn verschillende manieren voor, waarbij de observatie van -en communicatie met-het dier en de eigenaar (via een intake bijvoorbeeld) belangrijke onderdelen zijn. Dieren kennen geen illusie/verbeelding, ze hoeven er dus niet in te geloven om de remedies te laten aanslaan. Het is ook niet van belang of u er zelf in gelooft, ook niet als u voor uzelf remedies gaat gebruiken. De remedies kunnen een verkeerde training, behandeling, omgang of levensomstandigheden van dieren (of mensen) niet veranderen, daarom is het raadzaam om daar dan vooral wel aan te werken. Maar ze kunnen wel ondersteunend werken en ondanks de omstandigheden meer evenwicht en ontspanning brengen.
Denk er echter ook om dat de remedies nooit de eventuele noodzakelijke medische behandelingen kunnen vervangen, maar daar wel bij kunnen ondersteunen. Ga met fysieke klachten daarom altijd als eerste te rade bij uw dierenarts.

Voor meer informatie en/of een consult kunt u contact opnemen met mij, ik ben gediplomeerd Bach Bloesem Therapeut voor Dieren en ik heb inmiddels goede resultaten geboekt. Tevens heb ik een diploma "Communiceren met Dieren". Voor een aantal lichamelijke zaken kunt u ook bij mij terecht; ik vertel u er graag meer over. Ook kan ik eventueel adviezen geven over de verzorging van uw dier. Zo zijn er dus een aantal mogelijkheden om een op alle vlakken zo gezond mogelijk dier te houden, waardoor u zo lang mogelijk van uw (gelukkige) dier kan genieten.
Irene.

STIBAG-geregistreerd.
Irene met Thijs, Dugur (bijna 30 jaar oud!) en Lj˙fur.

"Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan".